tisdag 21 augusti 2012

I helgen var det fest, och trädgården invaderades från rymden

Helgen som gick hav hektisk. Jag ock några kompisar från Nordic Garrison skulle på barnkalas här i Helsingborg hos en grabb som heter Theo. Normalt sett så är man max två på ett barnkalas, men denna gång hade vi lyckats få ihop Darth Vader, två Stormtrooper Commanders, två Biker Scouts, en TIE fighterpilot och en stormtrooper och två supporters. Det var folk från Göteborg, Malmö, Danmark, Norge (fast han är skåning egentligen) och Helsingborg. Vi bytte om hemma hos Frasse och sedan marcherade vi hela vägen till barnkalaset. Det tog ungefär 20 minuter. Men då får man räkna in alla stopp vi gjorde när folk ville fota oss, för det är ju inte var dag som Helsingborg invaderas av Rymdimperiet. Kalaset blev succé och sen marcherade vi tillbaka hem till Frasse för att byta om. Vi var tvungna att passera en järnvägsövergång, och naturligtvis var bommarna nere. Vi väckte ju en del uppmärksamhet från de som stod på andra sidan övergången men det roligaste var nog när tåget kom och det enda vi såg från förarhytten var två tummar upp i rutan. Lokföraren släppte allt han hade i händerna.

När vi väl bytt om så lastade vi allt i Jannes och min bil och en massa öl och körde hem till mig. Sen började vi inspelningen av musikvideon till "Who let the troops out?". Den kommer att bli rätt galen, men bra. Vad sägs om ett inhopp av en Teletubby, och en rejvande Jawa? Ellen var med hela tiden och hejade på. Hon är inte rädd för nåt. Stormtroopers är ju rätt snälla killar och Darth Vader är en riktig mjukis. Tur att inte Chewbacca var med för då hade hon hängt i pälsen på honom hela dagen, men han kommer hit i Oktober har han lovat.

Sen började vi grillfesten. Grillen togs över av Mette från Danmark och hon skötte den med bravur hela tiden. Ja, sen åt och drack vi till klockan var tre på natten. Casper och Emil var med betydligt längre än Ellen som somnade redan vid 20-tiden, men de försvann också framåt 12-slaget. Helt plötsligt var det tyst och tomt för alla hade åkt hem eller somnat så jag passade på att städa upp lite, till Louise stora glädje dagen efter, tömma soporna och tog en kopp te ute på altanen innan jag kom i säng vid 4. En jättelyckad fest i glada vänners lag.

Nä, nu är det bäst jag kollar i kylen efter något att äta. Ska börja jobba vid 14:30 idag.

Halleluja på er så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar