söndag 12 februari 2012

Ellen har träffat Darth Vader i Göteborg

I helgen så var jag och några kompisar anlitade av Toys R Us att troopa för Nordic Garrison på Toys R Us som en del av deras stora Star Wars kampanj. Så i lördags så var vi på Backaplan och idag var vi i Sisjön. Igår kväll så gick jag och Janne tillsammans med Suzanne och Robert på Dingo (finns inget annat ställe värt att gå på i Göteborg...) medans Louise, Ellen, Anneli, Casper och Emil satt hemma och tittade på Melodikatastrofen på TV och hade en mysid hemmakväll.

Jag och Janne hade tänkt oss att vara hemma runt midnatt, men det sket sig ju. Vi sa inte vilken dag detta midnatt gällde ju :)

När klockan var halv två var vi på väg hem, och då började jag skråla för Suzanne att jag ville ha efterfest på hennes balkong, och de andra stämde in i skönsången. Tre glada hårdrockande karlar stod där mitt på Avenyn och sjöng Magnus Uggla. Till slut så sa Suzanne ja, så vi tog en taxi. Efterfest blev det, en trevlig sådan, men jag hittade ingen balkong i hennes lägenhet. Däremot ett stort massagebord. Och det var ju perfekt, då både Janne och jag hade troopat hela dagen år var i akut behov av varsin ryggmassage. Så där låg vi utfläkta på massagebordet och ryggarna knådade! Inte på samma gång dock. Men jävlar vad gôtt det var! Ända tills Janne stoppade upp sin stortå i munnen på mig där jag låg med ansiktet i hålet i bordet. I och för sig så hade han ju fått sig en skål med ostbågar upptryckt på samma ställe av mig nyss, så det var väl väntat :)
Nåja! Efter denna kungliga behandling av en mycket duktig massör, så satt vi och snackade i ett par timmar tills vi alla satt och floppa med ögonen. Dags att ropa på en taxi. Jag öppnade fönstret och vrålade TAXI, men fick bara till svar: "E du änna go eller!!!" från en gubbe som låg och sov under en bil, eller om det var ett gäng cyklar.

Vi fick dock tag i en taxi till slut och kl 4 så var vi hemma i Sandins lägenhet, tog varsitt glas mjölk och sen var det dags att sova. Och det gjorde vi med besked!

Kl. 10 så vaknade Ellen och tyckte att nu är det party. Hon gav mig en karatespark på näsan, och sa "Hej", samtidigt som hon log det där oemotståndliga leendet som bara ens dotter kan ge en efter att ha sparkat en på näsan. Därefter så flög hon ur sängen och gick och kramade Casper.

En efter en så masade vi oss upp ur sängar och soffor och snart satt vi och åt frukost. Där efter begav vi oss ut till Toys R Us i Sisjön och bytte om. Vi var lite sega i starten men det var fullt med ungar där som fick liv i oss.

Framåt kl 14 tog vi en välförtjänt paus och då anlände Louise och Anneli med barnen. Ellen var inte alls rädd för varken mig eller Darth Vader, utan kallade båda för pappa, vilket är ganska begripligt eftersom hon känner igen figurerna hemifrån. Chewbacca var en annan femma. Det var nog den största hund hon sett. Hon gillar hundar.

När sen klockan äntligen slog 16, var vi helt slut, och åkte hem till Sandins, där vi däckade i soffan. Under tiden så lagade Anneli lasagne, som verkligen var JÄTTEGOD. När vi ätit färdigt så var det dags för det där ögonblicket man fasar för hela helgen, att säga hej då. För det är inte roligt. Fördelen är att jag får krama Anneli :)

Nä, men tiden går alltid för fort när man träffas en helg. Men det dröjer ju bara tre veckor tills de kommer hit för mässan i Malmö. Då blir det fest!

Så tack alla underbara vänner ännu en gång för ytterligare en kanonhelg!