tisdag 17 april 2012

Våren är här!

Satt och kollade på Ellens förskolas blogg häromdagen och hittade en bild på snuttan i skogen, iklädd rosa reflexväst. Hon är ju sketago!
Ungen älskar att vara ute. Hon har ju turen att ha en i princip egen lekplats utanför vårt köksfönster och hon älskar att gunga. Idag när jag kom hem från jobbet så var Ellen och Louise ute och lekte på lekplatsen. Ellen hade "tjatat" om mig ända sen Louise hämtade henne på dagis. Hon är väldigt pappig nu, vilket inte jag klagar på i alla fall. Tror hon säger "pappa" ett par hundra gånger per dag :)
Hon har utvecklat en förkärlek för solglasögon. Varje gång vi är uppe på Coop och handlar så springer hon fram till solglasögonen och ska prova. Sen blir hon jättearg när man tar henne därifrån.

Nu i helgen så ska vi upp till Sandins och deras fina stuga utanför Kungsbacka. Ska bli spännande att se hur renoveringen har gått.
Apropå grill! Vi har idag beställt en grilltunna som kommer om ett par dagar. Vår gamla klotgrill rasade ihop när jag lyfte ut den ur förrådet härom veckan. Och i helgen så blev jag utsedd till grillansvarig på Hospice i Helsingborg. Blev så glad att jag började dagen med att tända eld på ett rapportpapper av misstag på morgonen. Det slocknade ju på en gång, men det luktade fan i flera timmar, och jag fick naturligtvis en massa kommentarer hela dagen, men det bjöd jag på. :) Hur som helst så fick jag fyr på grillen och halva avdelningen tillsammans med vi som jobbade satt ute i matsalen på kvällen och njöt av mina grillade korvar. De var till och med så nöjda att idag när jag kom till jobbet så stod det en grilltunna på uteplatsen istället för klotgrillen av golvmodell. Nästa gång lovade jag ta med keyboardet. Blev nästan lovad fast anställning på kuppen :D

Nä, nu ska jag sova.

OH! Glömde nästan! Vill ni se en fisk som ser ut som en penis? Gör en googlebildsökning på "geoduck". Det är egentligen en slags mussla, men den ser väldans rolig ut. Dyr som fan är den dessutom. Uppåt 40 dollar stuck betalar kåta asiater som tror att även denna stackars varelse bidrar till ökad potens. Mitt tips till asiaterna som söker potensmedel i utrotningshotade djur är att kolla på porr! Det finns penisliknande saker där med :)

Tjingeling!