fredag 7 maj 2010

Vecka 24 2010-04-26 - 2010-05-02

Louise har drabbats av karpaltunnelsyndrom. Alltså värk i handlederna. Det beror på att då kroppen svullnar så klämmer den på nerverna i armarna vilket leder till att det sticker och domnar i fingrarna. Det roliga är att hon klagade på att fingrarna domnade innan vi läste om att det kunde komma denna vecka, så hon följer böckerna perfekt. Lilla ärtan är nu ungefär lika stor som ett standardkuvert.
Vi var på föräldrautbildning i tisdags. Vi ska dit 3 tisdagar på raken. Vi fick se en film om förlossningar och en av tjejerna på träffen blev lite blek om nosen. Själv har jag ju sett 12 förlossningar och varit med om att assistera en kollega att förlösa en liten bebis i ambulansen (jag körde), men det blir ändå alltid helt annorlunda när man vet att man snart själv kommer att stå där på förlossningen med en fru som ska klämma ut en bebis stor som en brandsläckare.
Louise var på kontroll i onsdags också hos barnmorskan (själv kunde jag inte vara med för jag jobbade). Men allt går som det ska, Lilla Ärtan följer den beräknade kurvan och har en puls på 150 slag per minut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar